Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

CS U Craiova - Steaua 1-2, (eapa a 8-a). Confruntare decisă de două penalty-uri și reușita lui Nicușor Stanciu / VIDEO

Postat la: 23.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: gds.ro

Steaua a câștigat meciul disputat în deplasare, scor 2-1, pe terenul echipei CS U Craiova. Confruntarea s-a disputat sâmbătă seară, pe arena Extensiv. Înaintea partidei, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria fostului căpitan al Craiovei Maxima, Costică Ştefănescu, decedat în urmă cu doi ani, dar şi a fostului portar al Universităţii, Cristi Neamţu.

Oaspeții au deschis scorul prin Nicușor Stanciu, în minutul 19. Mijlocașul Stelei a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Guilherme. În minutul 38, Ivan a trimis pe poartă, Niță a respins, mingea a revenit la jucătorul gazdelor, care a fost faultat de Chipciu, în suprafața de pedeapsă. Vătăjelu a transformat penalty-ul, restabilind egalitatea.

Înaintea pauzei, Chipciu a reluat în transversală o centrare a lui Stanciu. Filip a trimis o torpilă pe spațiul porții în minutul 63, dar portarul Bălgrădean a respins cu dificultate. Finalul de meci i-a aparținut Stelei. Roș-albaștrii au asediat poarta gazdelor. Cu șase minute înainte de final, Dumitraș l-a faultat în careu pe Enceanu, iar "centralul" Comănescu a arătat "punctul cu var".

Tade a transformat, stabilind scorul final. Pentru roș-albaștrii urmează returul cu Rosenborg, din play-off-ul Ligii Europa.Elevii lui Mirel Rădoi au obșinut primul succes după cinci meciuri. Steaua a urcat pe locul 11, cu 6 puncte, în timp ce CS U Craiova ocupă poziția a 8-a, cu 7 puncte.

Cele două echipe

CS U Craiova: Bălgrădean - Achim, Acka, Dumitraş, Vătăjelu - Madson (Băluţă '87), Mateiu, Zlatinski (Bawab '79), Herghelegiu - Ivan (Bancu '60), Nuno Rocha. Antrenori: Sorin Cârţu, Emil Săndoi.

Steaua: Niţă - Râpă, Varela, Toşca, Guilherme - Filip, Muniru (Breeveld '70) - Ad. Popa, Stanciu (Enceanu '82), Chipciu - Tudorie (Tade '54). Antrenor: Massimo Pedrazzini.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE