Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA I

Dinamo și-a prezentat lotul pentru sezonul 2015-2016. Ce obiective au "câinii roșii"

Postat la: 09.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.ro

Acţionarul principal al echipei Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a susținut, joi, o conferință de presă în care a anunțat obiectivele alb-roșilor pentru sezonul competițional 2015-2016. "Câinii roșii" țintesc califcarea în play-off-ul Ligii I şi câştigarea Cupei României şi Cupei Ligii.

"Sunt convins că vom crea o echipă solidă, care să performeze. Mă bucur de asemenea că avem o echipă de conducere puternică, am reuşit transferuri bune, şi că Mircea Rednic crede în aceşti tineri şi că le dă şansa să joace. Sunt optimist în ceea ce priveşte rezultatele care vor urma. Obiectivele noastre sunt clare, în primul rând accederea în play-off şi câştigarea celor două cupe. Şi bineînţeles clasarea pe o poziţie cât mai bună la finalul campionatului.

E momentul să începem un nou capitol, de creştere a unei echipe care să aibă rezultate foarte bune, la nivelul aşteptărilor suporterilor dinamovişti", a declarat Negoiţă, potrivit Mediafax.

Dinamo și-a prezentat lotul de 23 de fotbalişti cu care va începe noul sezon.

"Sunt tineri, frumoşi, valoroşi în devenire. Sunt fericit că lucrez cu ei şi sunt convins că în viitorul sezon ne vom realiza obiectivele. În rest, vom vorbi pe teren. Sunt convins că suporterii vor fi mândri de noi. Cred că suntem pregătiţi să începem campionatul. Normal că rezultatele trebuie să vină dacă vrem să ne realizăm obiectivele.

Nu a fost suficient timp de pregătire, atât cât mi-aş fi dorit eu, dar cred că suntem gata să începem. E important şi cum vom începe. Cred că anul ăsta suntem pregătiţi să facem o figură frumoasă", a afirmat Rednic.

Dinamo va debuta în noul sezon, duminică de la ora 21.00, în deplasare, cu ASA Tg. Mureș. Ardelenii au un ascendent moral după, ce miercuri seară, au cucerit Supercupa României, în dauna Stelei.

 

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE