Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinamo s-a despărțit de Cosmin Matei. Vezi unde va evolua mijlocașul

Postat la: 02.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fcdinamo.ro

Dinamo București a anunțat marți, prin intermediul site-ului oficial, despărțirea de jucătorul Cosmin Matei. Mijlocașul a semnat un contract cu gruparea greacă Atromitos Atena (Grecia). Matei a fost achiziționat de alb-roșii în 2012 și a câștigat Cupa României și Supercupa României, ambele în același an.

"FC Dinamo București îi mulțumește lui Cosmin Matei pentru evoluțiile în Ștefan cel Mare și îi urează mult succes în carieră", mai notează fcdinamo.ro.

- 109 meciuri și 20 de goluri a adunat Cosmin Matei, în Liga 1, în tricoul echipei din Ștefan cel Mare. 

- 14 partide și un gol are Cosmin Matei la Dinamo în celelalte competiții interne, Cupa României, Supercupa României și Cupa Ligii. A mai jucat două partide în cupele europene, în „dubla" cu Metalist Harkov, din play-off-ul Europa League.

- 2014 este anul în care Cosmin Matei a fost convocat la echipa națională a României după evoluțiile în tricoul alb-roșu. Are două selecții la prima reprezentativă în partidele amicale cu Albania și Algeria.

- 13 este locul ocupat de Atromitos Atena în prima ligă a Greciei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE