Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Dosarul Transferurilor. Copos - 3,4 ani! MM - 3,6 ani! Borcea - 6,4 ani! Ioan Becali - 6,4 ani! Victor Becali - 4,8 ani! Pădureanu - 3,4 ani! Gică Popescu - 3,1 ani! Gigi Neţoiu - 3,4 ani! Toţi cu executare!

Postat la: 04.03.2014 - 14:03 | Scris de: Ziua News

1

UPDATE - 14.48: În total, greii fotbalului au primit, azi, peste 34 de ani de închisoare cu executare. Pe reţelele de socializare circulă informaţia potrivit căreia FRF şi-a schimbat strategia în privinţa alegerilor de mâine, după ce Gică Popescu a fost condamnat la închisoare cu executare. Astfel, se vorbeşte despre faptul că votanţii „Baciului", despre care ZIUAnews a scris aici că vor participa la o recepţie la Rin Grand Hotel, în seara de dinaintea alegerilor, vor fi trimişi acasă, pentru a nu mai exista cvorum la Adunarea Generală.

UPDATE - 14.54: Decizia dispusă de instanţa de apel este executorie, iar cei opt inculpaţi ori se vor prezenta singuri în arest, ori vor fi luaţi de acasă de organele abilitate. Cei opt inculpaţi trebuie să plătească şi sumele cu care au prejudiciat bugetul de stat.

UPDATE - 14.42: Ioan Becali, după aflarea sentinţei Curţii de Apel: „Acum mă duc şi mă predau la poliţie".

UPDATE - 14.34: Gigi Neţoiu - trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

UPDATE - 14.32: Alegerile FRF au sărit în aer! Gică Popescu, favoritul la scrutin de mâine, a fost condamnat la trei ani şi o lună de închisoare cu executare.

UPDATE - 14.31: Jean Pădureanu, preşedintele de onoare al clubului Gloria Bistriţa, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

UPDATE - 14.28: Avocatul Cătălin Ciubotă a explicat, la sport.ro, că în cazul lui MM Stoica s-a prescris doar fapta de înşelăciune.

UPDATE - 14.24: Impresarul Victor Becali a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare.

UPDATE - 14.22: Impresarul Ioan Becali a fost condamnat, la fel ca şi Cristi Borcea, la închisoare de şase ani şi patru luni de închisoare cu executare.

UPDATE - 14.17: Cristi Borcea, fostul preşedinte executiv al lui Dinamo, a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare.

UPDATE - 14.15: Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, azi, să-l condamne pe inculpatul George Copos la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. MM Stoica a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au anunţat, în urmă cu puţin timp, pedepsele celor opt inculpaţi în Dosarul Transferurilor.

Pedepsele cerute de Procurorii DNA:

Ioan Becali - 8 ani de închisoare cu executare
Victor Becali - 7 ani de închisoare cu executare
Cristi Borcea - 7 ani de închisoare cu executare
George Copos - Între 1 şi 5 ani de închisoare cu executare
Gigi Neţoiu - 3 ani de închisoare cu suspendare
Jean Pădureanu - 3 ani de închisoare cu suspendare
Gheorghe Popescu - 3 ani de închisoare cu suspendare
Mihai Stoica - în cazul managerului Stelei s-a cerut constatarea prescrierii faptelor.

Daniel Stan

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE