Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TELEVZARE

DREPTURI TV. TVR va transmite meciurile din Liga I. În schimb, un gigant media din România a reziliat contractul cu ISB

Postat la: 28.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: lpf.ro

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat vineri, prin intermediul site-ului oficial că TVR va transmite o parte din meciurile din sezonul 2015-2016 al Ligii I. În urma acestui accord, Antena 1 nu va mai televiza cea mai importantă partidă din fiecare rundă a campionatului.

"Începând cu sezonul 2015-2016 a Ligii 1, microbiștii și suporterii din țară și din străinătate vor putea viziona în fiecare săptămână, în condiții excelente, la TVR și TVRHD, posturi prezente în toate rețelele de distribuție, atât prin cablu cât și prin satelit, cel puțin un meci din această competiție.

ISB, deținătorul de drepturi TV pentru Campionatul Național Liga 1, a ajuns la un acord cu Televiziunea Română pentru difuzarea unor meciuri din Liga 1.
‘Practic, din acest moment Liga 1 ajunge în toate casele românilor și nu oricum, ci la calitate HD', a declarat un oficial ISB.

Acest acord vine ca o încununare a eforturilor ISB de a oferi posibilitatea oricărui iubitor al fotbalului, indiferent în care colț al țării sau al lumii s-ar afla, să aibă acces la principala competiție fotbalistică a României", se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE