Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CHINA

Echipa lui Dan Petrescu, învinsă de Bokila. Într-un alt meci, Cristian Tănase a evoluat împotriva lui Eric Bicfalvi

Postat la: 23.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: reporterntv.ro

Echipa pregătită de Dan Petrescu, Jiangsu Guoxin-Sainty, a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 2-1, de formaţia Guangzhou R&F, fosta echipă a lui Cosmin Contra, într-un meci din etapa a 24-a a campionatului din China.

La echipa învinsă, fundaşul Marius Constantin a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 90+2. Golurile învingătorilor au fost marcate de Lu Lin (16) şi fostul jucător al Petrolului, Bokila (68), iar pentru în timp ce pentru Jiangsu Guoxin-Sainty a punctat Escudero, în minutul 63.

Fostul jucător al Stelei, Cristian Tănase a evoluat pentru Tianjin Teda din minutul 87, în meciul remiza în compania formaţiei Liaoning Whowin, la care Eric Bicfalvi a jucat tot meciul, scor 0-0.

Jiangsu Guoxin-Sainty se află pe locul opt, cu 32 de puncte, Liaoning Wohwin ocupă poziţia 14, cu 23 de puncte, în timp ce Tianjin Teda se află pe locul 15, primul retrogradabil, tot cu 23 de puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE