Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












UCRAINA

Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Șahtior Donețk, a câștigat derby-ul cu Olimpik Donețk

Postat la: 26.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa antrenată Mircea Lucescu, Șahtior Donețk, a câștigat derby-ul disputat sâmbătă cu Olimpik, în etapa a 9-a a campionatului Ucrainei, disputat la Kiev.

Șahtior a evoluat în inferioritate numerică din minutul 17, când a fost eliminat Ivan Ordeț. La acea fază Olimpik a obținut un penalty. Ghegam Kadimian a ratat, dar mingea a ajuns la același jucător, care a deschis scorul. Alex Teixeira a restabilit egalitatea, din penalty, în minutul 38. Vladimir Lîsenko a marcat pentru Olympik în minutul 67. Din minutul 79, echipa gazdele au rămas și ele în inferioritate numerică. Sekou Konde a văzut al doilea galben. Șahtior a primit o nouă lovitură de pedeapsă, iar Darijo Srna a marcat pentru 2-2. În prelungiri, Alex Teixeira a reușit dubla, marcând pentru 3-2.

Șahtior a urcat pe primul loc, cu 22 de puncte, devansând-o la golaveraj pe marea rivală Dinamo Kiev,c are are însă un meci mai puțin disputat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE