Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

FC Viitorul - Petrolul Ploiești 1-0, în etapa a 12-a. Echipa lui Hagi a urcat pe primul loc. Marin a marcat golul campionatului / VIDEO

Postat la: 26.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FC Viitorul a câștigat meciul disputat sâmbătă seara, scor 1-0, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, în etapa a 12-a a Ligii I.

Prima ocazie mare a partidei i-a aparținut lui Ropotan, care în minutul 33 a trimis peste poarta gazdelor, cu o lovitură de cap. Cu două minute înainte de pauză, Nicoliță a șutat de la 18 metri, dar mingea s-a dus puțin pe lângă poartă.

După alte trei ocazii, Viitorul a deschis scorul în minutul 56. Răzvan Marin a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, iar mingea a intrat în poarta oaspeților. Portarul Pecanha nu a avut nici o reacție. Replica ploieștenilor a venit în minutul 63,Toto Tamuz șutând pe lângă poartă. În minutul 77, Bopgdan Mitrea a executat o lovitură liberă dar mingea trimisă de jucătorul Viitorului a zguduit transversala.

În urma acestei victorii, FC Viitorul a urcat pe primul loc, cu 23 de puncte, urmatăd e Astra, cu 21 de puncte dar cu un meci mai puțin disputat. Petrolul ocupă ultimul loc, cu două puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE