Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fosta gimnastă Andreea Răducan s-a căsătorit

Postat la: 13.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Răducan, fostă gimnastă, s-a căsătorit cu iubitul ei, Daniel Tandreu. Andreea a strălucit într-o rochie roz, cloș, care i-a pus în evidență silueta perfectă. La eveniment au participat doar familia și prietenii apropiați, iar petrecerea cu peste 200 de invitați va avea loc sâmbătă, atunci când cei doi își vor ajunge și în fața altarului.

O fotografie de după cununia civilă a fost publicată pe pagina de Facebook a Lotului național de gimnastică, imagine în care apar și Mariana Bitang și Octavian Bellu. Andreea Răducan a început gimnastica la vârsta de patru ani, în oraşul Bârlad, sub îndrumarea antrenoarelor Veronica Ionaşcu şi Alice Gheorghiu. După câştigarea a numeroase medalii pe plan naţional, în anul 1996, gimnasta a fost selecţionată de către Federaţia română de gimnastică, pentru a face parte din lotul naţional de junioare, care se antrena la Oneşti. După scandalul cauzat la Olimpiada de la Sydney, atunci când i s-a retras medalia olimpică pentru că ar fi luat un medicament pentru răceală, Andreea s-a retras trepat din lumina reflectoarelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE