Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

FOTE 2015. Delegația României s-a clasat pe locul 13, iar cea a Republicii Molova, pe 6

Postat la: 02.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: cosr.ro

Delegația României a ocupat locul 13 în clasamentul final pe medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2015, ediția de vară, care s-a dsfășurat în capitala Georgiei, Tbilisi, anunță AGERPRES.

Bilanțul României a fost de 3 medalii de aur, 5 de argint și două de bronz. Medaliile de aur au fost cucerite de înotătoarea Maria Claudia Gâdea (400 m mixt) și de atletele Georgiana Iuliana Aniței (triplusalt) și Andrea Miklos (400 m), argintul a fost câștigat de atleții Bogdan Ioan Sitoianu (lungime), Răzvan Cristian Grecu (triplusalt), Mihăiță Andrei Micu (ciocan), de judoka Răzvan Adrian Ciolan (cat. 73 kg) și perechea Ștefania Selma Cadâr/Andreea Prisăcariu (tenis, dublu feminin), în timp ce medaliile de bronz au fost adjudecate de înotătorul Daniel Cristian Martin (200 m spate) și de jucătoarea de tenis Ștefania Selma Cadâr (simplu feminin).

Primul loc al ierarhiei a fost ocupat de Rusia, cu 17 medalii de aur, 9 de argint și 11 de bronz, urmată de Italia, cu 12 medalii de aur, două de argint și 10 de bronz.

Republica Moldova s-a clasat pe locul 6, cu 5 medalii de aur și două de argint, înaintea Marii Britanii și a Spaniei.

Echipa Olimpică a României a participat la FOTE 2015 de la Tbilisi cu 66 de sportivi și 18 antrenori. Reprezentanții României au evoluat la șase dintre cele nouă sporturi înscrise în program, atletism, judo, gimnastică, înot, handbal (fete) și tenis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE