Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FC BOTOȘANI - STEAUA 0-1

Gabi Iancu, eroul Stelei din meciul cu FC Botoșani: "Le dedic golul lui Gigi Becali, MM Stoica și Mirel Rădoi"

Postat la: 02.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: jurnalistii.ro

Din renegat, Gabi Iancu a devenit erou la Steaua. Dacă în urmă cu doar câteva zile atacantul a fost aproape de a semna cu FC Voluntari, Rădoi l-a titularizat în meciul cu FC Botoșani, din cadrul etapei a apatra a Ligii I.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani a executat perfect o lovitură liberă în minutul 2, marcând unicul gol al meciului. La finalul partidei, Iancu i-a mulțumit conducerii campioanei pentru încrederea acordată.

"Mi s-a acordat șansă, am revenit. Contează mai puțin golul meu decât cele trei puncte. Vreau să le mulțumesc domnului Gigi Becali, domnului MM Stoica, am vorbit azi cu el, domnului Mirel Rădoi, că mi-au dat șansă și le dedic golul.

Ne-au dominat, dar n-au avut foarte mari ocazii, noi am alergat mult, am avut atitudine. Eu vreau să stau la Steaua, nu vreau să plec, vreau să marchez multe goluri pentru Steaua.

Mereu am jucat pentru echipă, poate că n-am alergat în unele momente. Mereu am încercat să dau totul. Nu mă gândesc că o să am evoluții proaste, am încredere în mine", a spus Gabi Iancu, la Digi Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE