Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












AMICAL

Italia - România 2-2. Florin Andone a evitat înfrângerea cu un gol marcat în finalul meciului. Tricolorii au condus la pauză prin reușita lui Bogdan Stancu / VIDEO

Postat la: 17.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ultimenotizieflash.com

Naționala de fotbal a României a remizat, cu reprezentativa similară a Italiei, scor 2-2, pe stadionul Renato Dall'Ara din Bologna, marți seara, într-un meci amical.

În fața a circa 8.000 de români prezenți pe arena din Bologna, tricolorii au început curajos meciul, iar în minutul 5 Torje l-a pus în dificultate pe Buffon. Mai mult, după 3 minute Stancu a deschis scorul, după o gafă a lui Barzagli. Atacantul a punctat cu un șut din centrul careului.

Încet dar sigur, gazdele au controlat jocul și l-au pus în dificultate pe Tătărușanu. În minutul 34 El Shaarawy a trimis spre poarta adversă, dar mingea a fost respinsă în corner. În prelungirile primei reprize, italienii au solicitat lovitură de pedeapsă după un duel între Chiricheş şi Eder. "Centralul" a lăsat jocul să continue astfel că, la pauză, România o conduce ape Italia cu 1-0.Squadra Azzura a primit penalty în minutul 55, în urma unui fault comis de Grigore asupra lui Eder.

Marchisio a transformat, iar scorul a devenit 1-1. Gazdele au continuat să atace iar zece minute mai târziu Gabbadini a înscris cu o lovitură de cap. Nou-intratul Florin Andone nu a fost de acord cu rezultatul înscris pe tabelă și a restabilit egalitatea în minutul 88, cu un șut din apropiere. Atacantul legitimat la Cordoba a reușit primul lui gol pentru România.

Aceasta a fost a 18-a confruntare din istorie din cele două naționale. În precedentele partide, tricolorii s-au impus doar de două ori, alte patru jocuri s-au încheiat la egalitate, în timp ce Squadrei Azzurra au câștigat zece dueluri. Golaverajul este 26-12 în favoarea italienilor.

Jucătorii naționalei României au purtat tricouri personalizate cu numele celor care și-au pierdut viața în urma tragediei din clubul Colectiv.

Cele două echipe

Italia: Buffon (Sirigu '69) - Darmian, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Florenzi, Marchisio (Parolo '78), Soriano (Montolivo '60), El Shaarawy (Candreva '80) - Pelle (Okaka '60), Eder (Gabbiadini '60). Antrenor: Antonio Conte.

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ (Filip '83) - Hoban, Pintilii (Prepeliţă '68) - Torje (Andone '68), Budescu (Maxim '46), Stancu (Ivan '85) - Keşeru (Sânmărtean '46). Antrenor: Anghel Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Eder '56, Candreva '90+4 / Hoban '15, Chiricheş '90+4.

Meciul a fost arbitrat de elveţianul Adrien Jaccottet, ajutat de compatrioţii săi Devis Dettamenti şi Sladan Josipovici, iar rezervă a fost italianul Marco Guida.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE