Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Keșeru, mulțumit de remiza tricolorilor cu Finlanda: "Un egal muncit"

Postat la: 08.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportsmole.co.uk

Naționala de fotbal a României a remizat, scor 1-1, în compania reprezentativei similare a Finlandei, joi seara, într-un meci care a avut loc pe Național Arena, în etapa a 9-a a Grupei F, din preliminariile Campionatului European din 2016.

"Un egal muncit, am avut o primă repriză foarte reușită. Ne-am creat foarte multe ocazii, bare, intervenții miraculoase ale jucătorilor finlandezi. În a doua ne-am expus puțin, puteau înscrie de mai multe ori. În repriza a doua ne-am expus și puteau să înscrie de mai multe ori. Dar meritam măcar un egal.

Am încercat să credem până la ultimul minut în acel gol care întârzia să apară. Sunt convins că, în cazul în care marcam mai repede, dădeam și al doilea gol. Nu cred că se punte problema demisiei. Oamenii erau frustrați și noi eram frustrați. Simțeau și ei ca și noi, dar nu cred că poate spune cineva că nu ne-am dorit și nu am făcut tot posibilul pentru a câştiga acest meci.

Ne-am creat foarte multe ocazii și la un moment dat mă gândeam ce va mai face pentru a scoate mingea din poartă. Vom merge în Feroe la fel de determinați ca și în prima repriză de aici și cred că se va întoarce", a declarat Claudiu Keșeru, la finalul partidei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE