Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FORMULA 1

Lewis Hamilton a fost implicat într-un accident rutier, în Monaco

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: mirror.co.uk

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a fost implicat într-un accident rutier la Monaco, astfel că a fost nevoit să plece în Brazilia, pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Sao Paulo, cu o zi întârziere faţă de programul prevăzut.

Pilotul nu s-a deplasat în Brazilia la data la care trebuia deoarece a avut febră.

"Nu m-am simţit prea bine în ultimele zile, dar am fost implicat şi într-un accident rutier, luni seară, la Monaco. Chiar dacă nu este treaba nimănui, sigur vor fi persoane care vor încerca să profite de situaţia mea şi să facă rost de bani. Nimeni nu a fost rănit, asta contează, dar maşina mea a fost lovită după un mic acroşaj cu un vehicul staţionat. Mă simt mai bine şi plec în Brazilia. Dar vă informez că-mi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat. Toţi facem greşeli, important este să învăţăm din ele", a scris Hamilton, pe un cont de socializare.

Britanicul a devenit la data de 25 octombrie, campion mondial de Formula 1 pentru a treia oară în carieră și a doua oară consecutiv.
Marele Premiu al Braziliei, penultimul al sezonului, este programat pentru duminică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE