Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BOX

Lucian Bute va boxa pentru centura IBF, cu britanicul James DeGale

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: realitatea.net

Pugilistul român Lucian Bute va boxa la data de 28 noiembrie, la Videoton Centre din Quebec, cu James DeGale, deţinătorul centurii IBF la supermijlocie.

Anunțul a fost făcut marți, într-o conferință de presă la Centrul Videotron. Va fi primul meci de box organizat în noul amfiteatru, inaugurat pe 8 septembrie. Promotorii doresc ca sala să fie plină și și-au fixat un obiectiv de 12.000 de spectatori.

James DeGale (29 de ani), campion olimpic la Beijing, are 21 de victorii, dintre care 14 KO și o înfrângere. DeGale a câștigat centura IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.

Lucian Bute a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute (35 de ani) are 32 de victorii şi două înfrângeri. Gălățeanul a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE