Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016

Marica a acuzat dur după ce Iordănescu nu l-a convocat pentru meciurile cu Ungaria și Grecia: Cred că ar fi fost un gest normal

Postat la: 28.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fanatik.ro

Site-ul Federației Române de Fotbal a publicat, joi, lista stranierilor pentru meciurile României cu Ungaria și Grecia, din preliminariile Campionatului European din 2016, iar Ciprian Marica nu se regăsește pe lista jucătorilor convocați. Atacantul a comentat pe Facebook decizia selecționerului Anghel Iordănescu, de a nu-l chema la prima reprezentativă.

"Dragi prieteni. Așa cum știți deja, nu am fost convocat pentru meciurile cu Ungaria și Grecia. Va mulțumesc mult pentru mesaje, dar vă rog să nu faceți discuții inutile pe tema asta într-o perioadă în care echipa națională are nevoie de liniște, de susținere.

O singură observație am, mi-aș fi dorit sa aflu de această decizie de la un membru al staff-ului tehnic, nu din presă. Poate e o perioada aglomerată, dar cred că ar fi fost un gest normal, nu neapărat o formă de respect.

Le țin pumnii strânși băieților în aceste două jocuri vitale pentru fotbalul românesc! O sa fiu unul dintre voi, o sa fiu un fan înfocat, și o sa strig din fața televizorului până o sa ma auziți pe gazon : Hai românii mei! HAI ROMÂNIA!!!", a scris Marica.

După disputarea a şase etape din grupa F, România se află pe primul loc, cu 14 puncte. România va întâlni naționala Ungariei, în deplasare, la 4 septembrie şi naționala Greciei, pe teren propriu, trei zile mai târziu, în preliminariile Euro 2016.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE