Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ASTRA - ASA TG. MUREȘ 1-5

Marius Șumudică, UMILIT: "Ar trebui să ne fie ruşine. La modul cum ne-am comportat, nu avem nicio şansă cu Inverness"

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Astra a suferit cea mai categorică înfrângere a începutului de sezon. Giurgiuvenii au fost învinși, pe teren propriu, de ASA Tg. Mureș, cu 1-5.

La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Marius Șumudică le-a atras atenția că dacă vor juca la fel și în returul du Inverness, din turul doi preliminary al Ligii Europa, vor rata calificarea în faza următoare a competiției.

"Un eşec ruşinos. Ar trebui să ne fie ruşine. Nu se poate să te prezinţi aşa la joc. Nici nu ştiu dacă am mai pierdut cu 1-5. Nu avem atacanţi, ne e greu să-i transferăm, deoarece li se spune că la noi nu mai sunt bani în fotbal. Atacanţii fug de România. A fost o zi nefastă, sperăm să trecem peste acest eşec şi să ne calificăm în turul III preliminar al Europa League. E greu să joci din trei în trei zile. La modul cum ne-am comportat azi, nu avem nicio şansă cu Inverness", a declarat Şumudică la Look TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE