Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












STEAUA - ROSENBORG 0-3

Massimo Pedrazzini: Eu şi Mirel nu ţinem de scaune. Suntem dispuşi pentru binele echipei să ne dăm la o parte

Postat la: 21.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Steaua a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de echipa norvegiană Rosenborg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. La finalul meciului, antrenorul din acte al roș-albaștrilor, italianul Massimo Pedrazzini, a anunțat că el și Mirel Rădoi sunt dispuși să demisioneze.

"Mă doare sufletul, este o înfrângere rușinoasă. Nu avem nicio explicație. Am pierdut și onoarea în această seară. Trebuie să o recuperăm acolo. Rădoi a fost la vestiare. Vom avea o discuţie între noi, iar apoi cu conducerea şi vedem care este soluţia cea mai bună.

Noi, eu şi Mirel, am zis că nu ţinem de scaune. Suntem dispuşi pentru binele echipei să ne dăm la o parte, dar ideea este să mergem să muncim în continuare până când se poate. Eu şi Mirel suntem o echipă şi ceilalţi din staff suntem o echipă. Massimo Pedrazzini a venit la Steaua pentru Mirel Rădoi. Eu nu îmi vând licenţa, eu cred că Mirel Rădoi este un antrenor foarte bun", a spus Pedrazzini pentru Dolce Sport.

Returul dintre Steaua București și Rosenborg Trondheim, din play-off-ul Ligii Europa va avea loc la data de 27 august, în Norvegia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE