Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mesajul cutremurator de la Mihai Neşu. Fostul jucător al Stelei isi cere scuze

Postat la: 02.01.2017 - 15:45 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Neşu este imobilizat într-un scaun cu rotile după accidentul suferit în 2011, însă fostul jucător de la Steaua şi Utrecht a transmis un mesaj cu ocazia Anului Nou, în care le-a mulţumit tuturor celor care l-au ajutat şi au fost alături de el în 2016.

Neşu le-a cerut şi scuze celor pe care i-ar fi supărat cu ceva. Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu a suferit o accidentare teribilă. La un antrenament al formaţiei la care era legitimat, FC Utrecht, coechipierul său, Alje Schut a căzut pe el şi i-a provocat o gravă accidentare care l-a lăsat paralizat. Mai mult, în aceşti aproape şase ani de la accidentare, Mihai Neşu şi-a pierdut şi ambii părinţi.

"Uitându-mă la anul care a trecut, mă bucur că a fost un an minunat, cu mulţi oameni deosebiţi în jurul meu, cu multe locuri frumoase vizitate, cu multe evenimente şi realizări frumoase pe plan personal şi cu această minunată echipă a fundaţiei. Vă mulţumesc tuturor că ne-aţi sprijinit fundaţia, că m-aţi ajutat şi mi-aţi făcut viaţa mai frumoasă. Va rog să mă iertaţi dacă v-am supărat cu ceva. Vă doresc să fiţi în 2017 sănătoşi, bucuroşi, plini de dragoste şi de fapte mântuitoare. Slavă lui Dumnezeu pentru toate. Cu dragoste şi bucurie, Mihai Neşu", este mesajul postat de Mihai Neşu pe contul personal de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE