Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu a acordat un interviu în Gazzetta dello Sport. Ce a spus despre Hagi, Ronaldo, Pirlo și Luiz Adriano

Postat la: 30.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul român al echipei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu (70 de ani), a acordat un interviu pentru publicația italiană Gazzetta dello Sport, înaintea meciului dintre formația ucraineană și echipa franceză Paris Saint-Germain, din grupele Ligii Campionilor.

Iată ce a spus IL Luce despre Hagi, Ronaldo, Pirlo și Luiz Adriano.

Despre Hagi: "L-am numit capitan la echipa nationala cand avea 18 ani. Apoi eu m-am dus la Dinamo, iar el la Steaua. Imi cerea sfaturi, ba chiar i-am oferit si ghete. L-am convins sa vina la Brescia si i-am promis ca poate pleca atunci cand il vrea o echipa mare. L-a luat Barcelona. Apoi am lucrat impreuna din nou la Galatasaray".

Despre brazilianul Ronaldo: "Marile talente sunt greu de stapanit. Escapadele sale sunt legendare. Daca ar fi putut sa-si controleze mai bine greutatea putea oferi chiar mai mult. A fost de nivelul lui Messi si Cristiano Ronaldo. De fapt, a avut cate ceva din amandoi".

Despre Pirlo: "Mi-l amintesc pe cand avea 16 ani. Am fost protector cu el, i-am dat libertate, nu am vrut sa-si piarda calitatile naturale, ci sa si le dezvolte".

Despre Luiz Adriano: "A venit la Sahtior la 19 ani. Cand l-am vazut jucand, mi-am spus: 'asta nu e fotbalist'. Avea ceva calitati, dar si o imensa dorinta de a progresa. A muncit enorm timp de doi ani si vedeam ca progresa enorm. Ca sa-l protejez l-am lasat sa plece pe Lucarelli. In aceasta vara l-am sfatuit sa plece la Milan. E un atacant puternic, joc bun de cap, un jucator cu un control al mingii asa cum n-am mai vazut. Ar trebui sa devina ceva mai dinamic si ceva mai bun pe spatii libere".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE