Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












INTERVIU

Mirel Rădoi: "Fotbalul se joacă în primul rând pentru suporteri". Cum vede schimbările din fotbalul românesc

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: lpf.ro

Într-un interviu acordat numărului 17 al revistei Ligii Profesioniste de Fotbal, Mirel Rădoi a vorbit despre schimbările din fotbalul românesc, despre trecerea de la activitatea de jucător, la cea de antrenor și despre Steaua.

"Am avut privilegiul de a evolua la turneul final de Campionat European. Din păcate, nu am jucat la niciun Campionat Mondial. Pentru mine, Champions League a avut o încărcătură mult mai mare decât Campionatul European. Și acum, când aud imnul Champions simt furnicături în tot corpul", a declarat Rădoi, pentru sursa citată.

Tehnicianul campioanei știe ce-i poate determina pe suporterii Stelei să-și încurajeze favoriții.

"Important este ca suporterii să vadă o schimbare de atitudine în evoluțiile noastre. Mai multă determinare și responsabilitate, și așa vor veni rezulatele. Ușor-ușor, prin rezultate bune și atitudine responsabilă față de joc sper să-i readucem pe toți în tribune. Pentru că fotbalul se joacă în primul rând pentru ei, pentru suporteri!", a conchis Mirel Rădoi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE