Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ASTRA - ASA TG. MUREȘ 1-5

Mureșenii și-au luat doza de moral, după 5-1 cu Astra: "Va fi un meci frumos cu Saint Etienne, pentru asemenea echipe te apuci de fotbal"

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Axente a explicat victoria categorică a echipei sale, ASA Tg. Mureș, pe terenul Astrei Giurgiu. În plus, victoria le ridică moralul ardelenilor înaintea deeciului din 30 iulie, cu St. Etienne, din prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

"Am intrat foarte deciși pe teren, am și înscris la prima faza periculoasă și ne-am făcut meciul mai ușor. Astra a fost și ușor obosită, după meciul din Europa League.

Există anumite probleme financiare, însă cei din conducere ne-au spus că se vor rezolva. Va fi un meci frumos cu Saint Etienne, pentru asemenea echipe te apuci de fotbal", a spus Mircea Axente la Dolce Sport.

ASA Târgu Mureş a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-1 ,formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a 2-a a Ligii I.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE