Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CANADA - ROMÂNIA 15-17

Reacția presei internaționale, după ce România a reușit cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondiale de rugby

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: dailymotion.com

Publicațiile din străinătate au alocat spații largi victoriei României în fața reprezentativei Canadei, scor 17-15, într-un meci care a avut loc marți, în etapa a treia a Grupei D a Cupei Mondiale de rugby 2015, din Anglia și Țara Galilor.

"Canada a scăpat o victorie, deși a avut un avantaj de 15 puncte. De cealaltă parte, România a obținut prima victorie din competiție.

Cu punctul defensiv obținut din meciul cu Italia și după un meci bun cu Franța și Irlanda, Canada a avut o șansă foarte mare să câștige. Dar, România a reușit o repriză secundă excepțională, iar Mihai Macovei a reușit două eseuri care au dus la cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondialde rugby", a notat ediția electronică a publicației Daily Mail.

Revenirea senzațională a stejarilor nu a fost trecută cu vederea nici de BBC.

"România a reușit 17 puncte în ultimele 28 de minute, reușind cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondiale de rugby. La pauză, scorul era 8-0 pentru Canada. Numărul 8, Mihai Macovei a reușit două eseuri, iar Florin Vlaicu a reușit două transformări pentru România", a notat bbc.com.

"Echipa de rugby a României a remontat o diferență de 15 puncte în meciul cu Canada, învingând cu 17-15 și păstrează în viață speranțele pentru a se califica automat la Cupa Mondială de rugby din 2019, care va avea loc în Japonia", a scris și site-ul Federației Internaționale de Rugby.

Naționala de rugby a României a învins reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15 (0-8), marți seara, la Leicester, în al treilea meci al ''stejarilor'' în Grupa D a Cupei Mondiale 2015 din Anglia și Țara Galilor. În ultimul meci, România va întâlni Italia, duminică, de la ora 16.30, la Exeter.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE