Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

ROGERS CUP 2015. Simona Halep vs Agnieszka Radwanska, în sferturile turneului de la Toronto. Ora și televizarea meciului

Postat la: 14.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: zimbio.com

Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2) va evolua, vineri, cu poloneza Agnieszka Radwanska (locul 14 WTA şi cap de serie numărul 6), în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto. Meciul va avea loc nu înainte de ora 20.00 și va fi transmis în direct de Dolce Sport 2.

Această partidă este a doua pe Terenul Central, după un meci de dublu, care începe la 17.45. În optimile competiției, Halep a eliminat-o pe nemțoaica Angelique Kerber (locul 11 WTA şi cap de serie numărul 13), cu scorul de 6-3, 5-7, 6-4. De cealaltă parte, Radwanska s-a calificat în sferturi după ce a învins-o cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4, pe jucătoarea franceză Alize Cornet (locul 28 WTA).

Halep şi Radwanska s-au întâlnit de şapte ori până în prezent, iar poloneza conduce cu 4-3 la meciurile directe. Românca s-a impus în trei din ultimele patru partide.

Tot vineri, de la ora 20.00, cuplul Irina Begu / Raluca Olaru joacă în sferturile de finală ale probei de dublu, cu perechea Caroline Garcia/Katarina Srebotnik (Franţa/Slovenia), cap de serie numărul 4.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE