Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

Sex fără perdea! Declaraţie ŞOCANTĂ a unui jucător de tenis din top 50 ATP: "Aproape toate jucătoarele sunt lesbiene"

Postat la: 10.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: thesandtrap.com

Jucătorul ucrainean de tenis Sergiy Stakhovsky (29 de ani, locul 49 ATP) a făcut o serie de afirmații incredibile pentru publicația XSport, din țara sa natală. Sportivul a vorbit despre preferinţele în materie de sex a jucătoarelor de tenis.

"În circuitul WTA, aproape toate jucătoarele sunt lesbiene. Îţi poti imagina, jumătate dintre ele! Aşa că nu-mi voi trimite cu siguranţă fiica să joace tenis", a spus Stakhovsky pentru sursa citată, preluat de ziare.com

Nici jucătorii de tenis n-au scăpat de bănuielile lui Stakhovsky. "În circuitul masculin au existat discuţii despre Gasquet, despre Nadal, chiar şi despre Federer... Nu bag mâna în foc pentru întreg circuitul şi pentru băieţii noi, dar în top 100 cu siguranţă nu sunt homosexuali".

În plus, Stakhovsky speră ca fiica lui să nu aibă de-a face cu jucători de tenis.

"Dacă fata mea îmi spune că se marită cu un tenismen, mă împuşc! La început, imediat cum fata mea s-a născut, am înţeles că trebuie sa-mi cumpăr o armă! Serios acum, îi voi respecta alegerea, dar cred că depinde mult de părinţi. Dacă o cresc bine, va alege un soţ care să merite", a mai spus Stakhovsky.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE