Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

Simona Halep a fost nominalizată de două ori la lovitura anului

Postat la: 18.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (23 de ani, locul 2 mondial) a fost declarată câştigătoare de două ori de WTA pentru lovitura lunii, în februarie şi în august. Cu aceste reuşite va concura pentru lovitura anului, într-un sondaj care va începe, luni, pe site-ul oficial al WTA.

Pentru luna februarie, românca a fost declarată câştigătoarea într-un meci cu cehoaica Hantuchova, în cadrul turneului de la Dubai. Pentru luna august, românca a fost declarată câștigătoare cu un punct câștigat în faţa italiencei Sara Errani în semifinalele turneului de la Toronto.
Reușitele constănțencei intră în competiţia pentru lovitura anului, alături de alte puncte câştigate de Maria Şarapova, Agnieszka Radwanska (4), Angelique Kerber şi Ana Ivanovici.

Reuşitele sunt incluse în două grupe, astfel:

Grupa A

Ianuarie: Maria Şarapova;
Februarie: Simona Halep
Martie: Agnieszka Radwanska;
Aprilie: Angelique Kerber;
Mai: Agnieszka Radwanska.

Grupa B:

Iunie: Ana Ivanovici;
August: Simona Halep;
Septembrie: Agnieszka Radwanska;
Octombrie: Agnieszka Radwanska.

Procesul de votare are trei etape. Mai întâi se va stabili a cincea lovitură din Grupa B, fanii urmând să aleagă dintre Caroline Wozniacki (la turneul de la New Haven), Serena Williams (Miami, din meciul cu Simona Halep din semifinale), Belinda Becic (Toronto), Francesca Schiavone (Monterrey), Alize Cornet (Doha, din partida cu Alexandra Dulgheru).

Suporterii vor alege câte două lovituri din fiecare grupă, procesul de votare fiind deschis între 23 şi 29 noiembrie. Cele patru lovituri vor fi incluse într-o grupă finală, din care se va alege, între 30 noiembrie şi 6 decembrie, reuşita anului. Rezultatul va fi publicate la 7 decembrie, pe site-ul WTA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE