Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

Simona Halep și-a anunțat următoarele obiective: "Mă lupt în fiecare zi pentru Singapore". Când va reveni pe teren

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: dantomozei.ro

Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) se pregătește de turneul de la Toronto, Canada, care va începe la 10 august. Rogers Cup este primul turneu la care românca va participa după eliminarea suferită în primul tur, la Wimbledon, la 30 iunie. A treia jucătoare a lumii a acordat un interviu site-ului oficial al WTA, în care a vorbit despre obiectivele sale.

"Mă lupt în fiecare zi pentru Singapore. La începutul acestui an am spus că obiectivul meu este să mă întorc la Singapore. Turneul acesta este foarte important pentru mine, este unul dintre cele mai importante turnee ale anului. Numai cele mai bune opt jucătoare ajung aici și fiecare meci este ca o finală. De la începutul turneului până la sfârșit ai numai meciuri tari. Și vreau neapărat să mă întorc aici.

Orașul înseamnă mult pentru mine. A fost prima dată când am jucat la Turneului Campioanelor și să joc cu Serena finala a fost minunat. Toată săptămâna mi-a dat și mai multă încredere că pot fi o jucătoare de top.

Iar fanii din Singapore sunt seznaționali. Cred că sunt unii dintre cei mai buni spectatori pe care i-am avut. M-am simțit ca și cum eram acasă aici. Poate anul acesta voi juca din nou și va fi și mai bine. Fanii chiar m-au ajutat și joc la cel mai bun nivel al meu. Am făcut tot ce am putut anul trecut să câștig", a spus Simona Halep.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE