Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SCANDAL

Steaua, motiv de dispută între Corneliu Vadim Tudor și Gigi Becali: "A vrut el, proaspăt eliberatul să-l ungă antrenor pe finul lui? L-a uns!"

Postat la: 24.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: paginaeuropeana.ro

Înfrângerea rușinoasă a Stelei în fața campioanei Slovaciei, AS Trencin, din manșa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, scro 2-3, a fost criticată de Corneliu Vadim Tudor. Politicianul a comentat numirea lu Mirel Rădoi pe banca Stelei, dar și concedierea fundașului Gabi Tamaș.

"A vrut el, proaspăt eliberatul (că doar e scriitor!) să-l ungă antrenor pe finul lui? L-a uns! Cine era să-i stea împotrivă, Viorel Hrebenciuc (tot cu un picior în puşcărie) şi Viorel Păunescu (a împlinit, recent, 80 de ani, să trăiască)?! Niminea.
Numai că Mirel nu e antrenor. Nu numai că n-are licenţa necesară, dar el n-a antrenat, niciodată, nimic.
Cheia succesului din Slovacia a fost prezenţa lui Tamaş ca stâlp al apărării. Cheia eşecului din România a fost eliminarea, brutală, a lui Tamaş din lot.
Nimeni nu-i atât de naiv să creadă că foarte crudul Rădoi şi-a permis o asemenea măsură radicală de capul lui. E clar că ordinul l-a dat naşul. Care, probabil, vrea să facă o echipă din călugării de la Muntele Athos. În poartă: Varsarafie. Fundaşi: Pafruntie, Nectarie, Macarie, Sofronie", a scris Vadim Tudor în ziarul Tricolorul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE