Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CHAMPIONS LEAGUE

Steaua - Partizan 1-1. Calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor se decide la Belgrad. Roș-albaștrii au egalat prin golul lui Varela / VIDEO

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Steaua a remizat cu Partizan, scor 1-1, în prima manșă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Meciul s-a disputat, miercuri seară, pe Național Arena. Hamroun a fost cel mai periculos jucător al gazdelor.

Primul șut pe spațiul porții i-a aparținut Stelei. În minutul 8, Alcenat i-a pasat lui Hamroun, fostul jucător al Oțelului a scos la Muniru iar acesta a trimis pe poarta sârbilor, dar goal-keep-erul lui Partizan a reținut.

Replica oaspeților a venit după doar un minut. Toșca și Cojocaru au îndepărtat însă, pericolul. Până la pauză, sârbii au mai ratat două ocazii de gol, prin Zivkovic și Babovic. Steaua a început bine repriza secundă, iar Hamroun a ratat o ocazie rarisimă. Portarul Zivkovic a respins de sub transversală șutul atacantului. În minutul 63, fundașul dreapta de la Partizan, Vulicevic l-a învins pe Cojocaru cu un șut din colțul careului de 16 metri.

Căpitanul roș-albaștrilor, Varela, a egalat în minutul 82, din trei metri, cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Hamroun.
Sfârșitul meciului a fost electrizant. În ultimul minut din timpul regulamentar de joc, Brasanac a ratat singur cu portarul Cojocaru, Jucătorul oaspeților a șutat peste poartă. din doar câțiva metri. În prelungirile confruntării, Steaua a ratat o ocazie incredibilă prin Hamroun. Atacantul a primit o pasă de la Chipciu, dar nu l-a putut învinge pe portarul campioanei Serbiei.

Returul va avea loc miercurea viitoare, la Belgrad, de la ora 21.30. Meciul va fi transmis în direct de PRO TV. Învingătoarea din dubla manșă va accede în play-off-ul Ligii Campionilor, în timp ce învinsa va evolua în play-off-ul Ligii Europa.

Cele două echipe

Steaua Bucureşti: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Toşca - Muniru, Breeveld (Tahar '75) - Ad. Popa (Tudorie '65), Hamroun (Mihalcea '90+2), Chipciu - Tade. Director sportiv: Mirel Rădoi.

Partizan Belgrad: Z. Zivkovici - Vulicevici, Balazici, Fabricio, N. Petrovici - Babovici (Ilici '83), Jevtovici, Brasanac - A. Zivkovici, Bojinov (Saponjici '19), Oumaru (Ninkovici '70). Antrenor: Zoran Milinkovici.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE