Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TUR

Steaua vs Rosenborg, play-off-ul Europa League. E timpul revanșei! Ora și televizarea meciului

Postat la: 20.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportclasic.ro

Obiectivul Stelei de a accede în grupele Champions League a fost spulberat de Partizan Belgrad. Campioana României încearcă să salveze sezonul curopean cu o calificare în grupele Europa League. Va avea în față un adversar care naște amintiri neplăcute: Rosenborg.

În urmă cu 10 ani, cele două echipe remizau în Ghencea scor 1-1 (goluri Iacob '30 şi Helstad '85), în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. În retur, norvegienii s-au impus cu 3-2. Rosenborg conducea cu 2-0 prin reușitele lui Solli (38), Odegaard (57) iar căpitanul de atunci al roș-albașttrilor, Mirel Rădoi a marcat în propria poartă (60). Steaua a redus din diferență prin același Rădoi (74) şi prin Iacob (76). Rosenborg s-a calificat în grupele LIgii Campionilor, în dauna Stelei.

La 10 ani distanță, Steaua are șansa de-și lua revanșa. Cele două echipe se vor întâlni joi seară, de la ora 21.00, în prima manșă a play-off-ului Ligii Europa. Meciul se va disputa pe Național Arena și va fi televizat de Pro TV. 

"Este un meci foarte important şi dificil, dar nu imposibil. Rosenborg este un adversar care ne-a mai pus probleme în trecut şi acum avem posibilitatea de a ne revanşa şi de a demonstra că lipsa noastră de rezultate nu e o lipsă de atitutdine sau de concentrare. Varela şi Breveeld sunt doi jucători foarte importanţi, dar noi suntem convinşi că jucătorii care îi vor înlocui vor face totul pentru a nu se simţi lipsa lor. Stanciu şi Alcenat sunt în lot, se pregătesc şi pot juca din primul minut cu Rosenborg", a declarat antrenorul din acte al Stelei, Massimo Pedrazzini, potrivit Mediafax.

Partida Steaua - Rosenborg, din prima manșă a play-off-ului Ligii Europa va fi arbitrată de o brigadă din Italia, cu Luca Banti la centru.
Banti (41 de ani) va fi ajutat la cele două linii de Alessandro Costanzo şi Alfonso Marazzo. Arbitru de rezervă va fi Daniele Doveri.
Croatul Alojzije Supraha este delegatul UEFA pentru acest joc, iar grecul Georgios Bikas se va ocupa de supervizarea arbitrilor. Banti va arbitra pentru prima dată un meci în România.

Returul va avea loc la data de 27 august, în Norvegia.Cele două echipe, potrivit lpf.ro:

FC Steaua: Cojocaru - Alcenat, Papp, Toșca, Guilherme - Muniru, L. Filip - Ad. Popa, Hamroun, Chipciu - Tade.
Rezerve: Fl. Niţă, Râpă, Carp, Tahar, Iancu, Stanciu, Tudorie.

Rosenborg: A. Hansen - Svensson, Eyjolfsson, Bjordal, Skjelvik - Jensen, Vilhjalmsson, Midtsjo - Helland, Soderlund, de Lanlay.
Rezerve: A. L. Hansen, Dorsin, Konradsen, Selnaes, Stamnestro, Pedersen, Mikkelsen.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE