Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Tecău, mesaj scandalos despre Halep: Nu are reperele, nu ştie poziţionările!

Postat la: 20.12.2018 - 11:27 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horia Tecău şi Simona Halep intenţionează să joace în proba de dublu mixt la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde ar putea avea o şansă la medalie. Specialist în proba de dublu, Horia Tecău a vorbit despre cum vede el experienţa alături de Halep.

"Simona nu joacă foarte des dublu sau dublu mixt, dar are o calitate extraordinară într-un astfel de cuplu. Răspunde imediat la ceea ce-i ceri, execută perfect planul. De exemplu, dacă îi spui că trebuie să joace în picioarele adversarului, atunci acolo va fi mingea. Chiar dacă nu are reperele pentru jocul de dublu, nu cunoaşte toate poziţionările, abilităţile sale fenomenale ne-ar putea permite nu numai să ne calificăm, ci chiar să emitem pretenţii la o medalie", a afirmat cel mai bun jucător de dublu al României, Horia Tecău. "Simona şi-a îmbunătăţit serviciul în 2018, aşa că slăbiciunea unei echipe de mixt, adică momentul în care serveşte fata, nu mai este o problemă importantă", a mai explicat Tecău.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE