Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












AMICAL

Ticolorii, prea tari pentru Squadra Azzurra. Reacția presei din Italia după remiza cu România

Postat la: 18.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: it.eurosport.com

Naționala de fotbal a României a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul de verificare disputat în compania selecţionatei Italiei, marţi seară, pe stadionul Dall'Ara din Bologna. Squadra Azzurra nu a obținut nici o victorie în ultimele patru amicale.

"Primele lucruri de spus: măsuri ridicate de securitate, o galerie superbă a României şi un public care a aplaudat imnul Franţei.
Al doilea este că am terminat anul fără niciun succes în amicale, disputate împotriva a patru adversari puternici. Am terminat la egalitate cu Anglia, au urmat înfrângeri cu Portugalia şi Belgia, şi acum remiza cu România
", a notat Gazzetta dello Sport.

Publicațiile Corriere dello Sport și Tuttosport au scos în evidență problemele din defensivă ale Squadrei Azzurra.

"Italia confirmă problemele din apărare. A încasat două goluri care puteau fi evitate. După înfrângerea cu Belgia, a venit un rezultat de egalitate cu un adversar mult mai slab", a notat publicația menționată.

"Nu s-a schimbat nimic între Bruxelles şi Bologna. Problema a rămas aceeaşi: apărărarea. Am luat 12 goluri în 10 meciuri în acest an. E îngrijorător, cu 7 luni înaintea Campionatului European", au notat și jurnaliștii de la Tuttosport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE