Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

Turneul Campionilor Londra 2015. Novak Djokovic a acces în semifinale, unde îl va întâlni pe Rafael Nadal

Postat la: 20.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tenismanul sârb Novak Djokovic (locul 1 ATP) s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, joi seara, după ce l-a învins pe cehul Tomas Berdych, cu scorul de 6-3, 7-5 în ultima etapă a Grupei A, Stan Smith.

Meciul a durat o oră și 29 de minute. La general, sârbil îl conduce pe sportivul ceh, cu 21-2. Djokovic era obligat să câștige pentru a merge mai departe. El s-a clasat pe locul 2, în spatele liderului Roger Federer, care a obținut victorii în toate meciurile. Djokovic, care e deținătorul titlului la Londra, îl va întâlni sâmbătă, în semifinale, pe spaniolul Rafael Nadal, din Grupa B, supranumită Ilie Năstase.

La dublu, gemenii americani Bob și Mike Bryan, principalii favoriți, au trecut au dispus greu de cuplul britanico-australian Jamie Murray/John Peers, cu 6-7 (5), 7-6 (5), 16-14, în Grupa Ashe/Smith. Cei doi au încheiat grupape locul secund, în spatele liderilor Mergea și Bopanna.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE