Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ultraşii lui Dinamo s-au răzbunat pe Negoiţă. Au mânjit cu rahat limuzina milionarului

Postat la: 18.11.2017 - 11:14 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ionuţ Negoiţă s-a săturat de Dinamo. Nu e prima oară când spune că vinde echipa din "Ştefan cel Mare", dar acum este hotărât şi nimic nu pare că-l mai poate face să se răzgândească.

Scandalurile pe care le-a avut cu fanii, în decursul celor aproape cinci ani de când a preluat echipa, şi-au spus cuvântul. Înjurat constant de galerie, Negoiţă a suportat cu stoicism, dar picătura care a umplut paharul a venit recent. Cancan.ro a aflat ce i-au făcut câţiva suporteri finanţatorului. Într-una din zile, când a vrut să urce în maşină şi să plece la biroul său de la hotelul Rin. Maşina era plină de fecale! O mână de fani, dintre cei mai aprigi contestatari ai lui, au plănuit cum să i-o facă urât finanţatorului şi, poate aşa, să-l alunge din "Groapă". Suporterii au pândit momentul când maşina lui Negoiţă a rămas nesupravegheată şi au împroşcat-o cu fecale. Apoi, au dispărut în noapte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE