Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

US OPEN 2015. Simona Halep vs Flavia Pennetta, în semifinalele turneului de la Flushing Meadows

Postat la: 10.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

UPDATE: Meciul dintre jucătoarea română de tenis Simona Halep (locul 2 WTA) și italianca Flavia Pennetta (locul 26 WTA), din semifinalele turneului de la US Open, ultimul de Grand Slem al anului, programat în noaptea de joi spre vineri, nu înainte de ora 02.00, a fost amânat din cauza ploii.

Partida a fost reprogramată vineri, de la ora 18.00, ora României și va fi prima de pe arena Arthur Ashe. Meciul va fi televizat de Eurosport, dar va putea fi văzut și live vide pe ZIUAnews.ro.

A doua semifinală a competiției, dintre americanca Serena Williams (locul 1 WTA) și italianca Roberta Vinci (locul 43 WTA) va avea loc după partida Halep - Pennetta, tot pe arena Arthur Ashe.

///

Jucătoarea de tenis Simona Halep (locul 2 WTA) o va întâlni pe italianca Flavia Pennetta (locul 26 WTA) în semifinalele turneului de la US Open, ediția 2015, ultimul Grand Slem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York.

Meciul va avea loc, în noaptea de joi spre vineri, în al doilea meci programat pe arena Arthur Ashe, nu mai devreme de ora 2.00, ora României. Confruntarea va fi televizată de Eurosport.

Pennetta (33 de ani) conduce cu 3-1, în meciurile directe cu Halep. Italianca s-a impus în sferturi la Marbella (2010), scor 6-4, 7-6 (4), în optimi la Bastad (2013), scor 4-6, 7-5, 2-0, abandon şi în optimi la US Open (2013), scor 6-2, 7-6 (3). Halep are o victorie în ultimul meci, disputat în martie, în optimile de finală ale turneului de la Miami, scor 6-3, 7-5.

În sferturile turneului, Penneta a trecut de cehoaica Petra Kvitova (locul 4 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-2, iar Halep a eliminat-o pe bielorusa Victoria Azarenka, scor 6-3, 6-4, 6-4.

Cealaltă semifinală se va disputa între o altă italiancă, Roberta Vinci și Serena Williams.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE