Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vești tulburătoare despre starea lui Michael Schumacher

Postat la: 04.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Michael Schumacher în perioada în care acesta domină campionatul de Formulă 1 a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fostului pilot. Ross Brawn, fost manager al unor echipe că Ferrari sau Mercedes, a vorbit despre situația în care se află acesta.

Brawn a precizat că nu poate oferi foarte multe detalii pentru că vrea să respecte decizia familiei de a ține totul privat, însă a explicat că sune semne încurajatoare pentru recuperare. "Familia a ales să țină perioadă de recuperare a lui Michael privată și vreau să respect acest lucru. Sunt semne încurajatoare și toți ne rugăm în fiecare zi să vedem tot mai multe. Este dificil pentru mine să spun mai multe și, în același timp, să respect dorință familiei. Tot ce vreau sa spun este ca sunt multe speculatii cu privire la starea lui Michael. Cele mai multe dintre ele sunt false. Noi ne rugam in fiecare zi sa vedem progrese si ca intr-o zi sa il vedem pe Michael recuperat dupa acest accident groaznic", a spus Brawn. Ross Brawn a colaborat cu Michael Schumacher la toate cele sapte titluri mondiale castigate de german in Formula 1.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE