Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

WIMBLEDON. Serena Williams - Garbine Muguruza, finala turneului. Ora meciului și televizare

Postat la: 11.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Americanca Serena Williams (locul 1 WTA) și iberica Garbine Muguruza (locul 20 WTA) vor disputa sâmbătă, de la ora 16.00, finala celui de-al treilea turneu de Grand Slem al anului, Wimbledon.

În semifinale, Williams a dispus de rusoaica Maria Șarapova, în două seturi, scor 6-2, 6-4. Aceasta a fost cea de-a 17-a victorie consecutivă înregistrată de Serena Williams în fața Mariei Șarapova. Meciul a durat o oră și 18 minute de joc.

Numărul unu mondial va disputa a opta sa finală la Wimbledon și va avea ocazia să-și treacă în palmares al 21-lea său titlu de Grand Slam.
În schimb, hispano-venezueleanca Garbine Muguruza Blanco (21 ani) se află la prima sa calificare în finala unei competiții de Grand Slem.
Muguruza, cap de serie numărul 20 la Wimbledon, a trecut în semifinale de poloneza Agnieszka Radwanska cu 6-2, 3-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 53 minute.

Serena Williams și Garbine Muguruza Blanco s-au mai întâlnit de trei ori până acum în circuitul WTA. Sportiva din SUA câștigat două dintre meciuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE