Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A mai aparut o groapa in asfalt in Bucuresti dupa cea de la Izvor

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa gaura uriasa de la Izvor, care blocheaza traficul toata saptamana, asflatul a cedat si in dreptul Academiei Militare din Bucuresti. Astfel, traficul in Capitala este deviat in aceasta zona, dupa ce asfaltul a cedat, cel mai probabil din cauza lucrarilor la metrou, potrivit Digi 24. Groapa uriasa din buricul Capitalei inchide traficul la Izvor toata saptamana

La fata locului se afla mai multe echipaje ale politiei si Metrorex. Se pare ca freza care sapa la metrou a urcat la sase metri, in loc de standardul de 12 metri, motiv din care asfaltul s-a umflat si a crapat. Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau, a informat ca traficul rutier va fi restrictionat in zona o perioada mai indelungata.

Astfel, masinile nu mai pot circula pe strada Doctor Dumitru Bagdasar, insa politistii ii deviaza pe soferi pe rute ocolitoare, si anume Splaiul Independentei-Pod Cotroceni-Soseaua Cotroceni, Splaiul Independentei-Pod Grozavesti-Bulevardul Vasile Milea sau Stirbei Voda-Pod Eroilor-Bulevardul Eroilor-Bulevardul Eroilor Sanitari-Strada Gheorghe Marinescu-Soseaua Cotroceni.

Traficul rutier este inchis si in zona Podului Izvor din Capitala, unde este o gaura in carosabil, din cauza prabusirii canalului colector, Apa Nova estimand ca lucrarile, care se fac la o adancime de peste patru metri, ar putea fi terminate la sfarsitul saptamanii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE