Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adomniței acuză DNA că l-a trimis pe șeful Auditului din CJ Iași să-l provoace

Postat la: 15.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristian Adomniței a anunțat că se va autosuspenda din toate funcțiile politice deținute, dar a povestit și varianta sa de poveste legată de acuzațiile pe care i le aduc procurorii anticorupție. Potrivit șefului CJ Iași, DNA l-a "cablat" pe şeful Auditului din CJ, Fănel Constantinescu și l-au trimis să-l provoace, pentru a-l determina să comită o infracţiune.

Potrivit documentelor prezentate, Cristian Adomniţei a susţinut, joi, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Iaşi că nu el a semnat contractul între CJ şi firma Laser Co SRL, ci fostul vicepreşedinte al instituţiei Victor Chirilă, în timp ce celălalt vicepreşedinte al CJ, Alin Aivănoaei, a semnat dispoziţiile de plată către firma în cauză.â

Cristian Adomniţei a mai afirmat în instanţă că şeful Serviciului Audit din CJ Iaşi, Fănel Constantinescu, s-a dus la DNA în 12 martie pentru a-l denunţa că a comis o fraudă.

Potrivit documentelor transmise de Adomniţei, ulterior DNA "l-a cablat" pe Fănel Constantinescu şi "l-a trimis să facă tot posibilul, să aibă o atitudine cât mai provocatoare, ironică şi zeflemitoare" la adresa şefului CJ Iaşi.

"Deci scopul DNA nu a fost acela de a descoperi o fraudă, că ar fi trebuit să acţioneze pe 12 martie, ci de a mă face pe mine să comit o infracţiune. Nu cred că este legal şi nici de bun simţ", susține Adomniţei.

Preşedintele CJ Iaşi, cercetat pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, a fost plasat în arest la domiciliu joi seară, în urma unei decizii a Curţii de Apel Iaşi. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE