Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Sârbu a scăpat din arest. Va fi trimis acasă

Postat la: 27.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adrian Sârbu, patronul grupului Mediafax, va fi plasat în arest la domiciliu după ce judecătorii de la ÎCCJ au respins recursul formulat de procurorii anticorupție. Mogulul media avea o decizie favorabilă încă din 19 mai, dar DNA a făcut recurs, iar ÎCCJ l-a respins. 

Judecătorii Curții de Apel București au decis schimbarea arestului preventiv cu arest la domiciliul în cazul lui Adrian Sârbu, patronul Mediafax judecat pentru evaziune fiscală. După ce ÎCCJ a menținut decizia, Sârbu va fi plasat în arest la domiciliu, timp în care nu are dreptul să își părăsească locuința decât cu acceptul judecătorilor sau pentur a se prezenta la instanță, în fața procurorilor sau la poliție.

În motivarea deciziei de plasare în arest la domiciliu, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti arătau că "această măsură preventivă este suficientă la acest moment procesual pentru asigurarea bunei desfăşurări a procesului penal". De asemenea, magistraţii mai spun că "menţinerea în stare de arest preventiv nu se justifică nici din perspectiva definitivării urmăririi penale şi a situaţiei probatoriului administrat în cauză, în condiţiile în care se aşteaptă finalizarea expertizei financiar-contabile, astfel că nu există riscul afectării bunei desfăşurări a procesului penal".

Adrian Sârbu este acuzat, în dosarul "Mediafax", de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi delapidare. El se află în arest preventiv de pe 4 februarie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE