Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Agricultorul Băsescu riscă să rămână fără moșie. Dosarul NANA pe masa judecătorilor

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii Parchetului General au finalizat dosarul Nana și l-au trimis spre judecată. Dacă magistrații stabilesc că retrocedările de la fostul Institut Fundulea au fost realizate ilegal, Traian Băsescu ar putea rămâne fără terenurile deținute la Nana.

Dosarul Nana, cel care vizează retrocedările ilegale din Călăraşi, a fost trimis in judecata de Parchetul General. In dosar sunt trimise in judecata 12 persoane, acuzate printre altele de abuz in serviciu, fals si uz de fals. Opt membrii ai comisiei de retrocedări din Călăraşi se afla printre inculpat.

Reţeaua infracţională care se ocupa cu retrocedările ilegale ar fi ar fi cerut in numele a mai bine de 100 de persoane terenuri la care nu aveau drepturi si au întocmit dosare false de retrocedare.

Ioana Băsescu, cea care deţine moşia de la Nana, are sechestru pus pe respectivul teren. Desi in acest dosar are calitate de martor, risca sa îşi piardă totuşi terenul daca cel de la care l-a achiziţionat îl dobândise ilegal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE