Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alerta de vreme rea a fost prelungita pana pe 26 mai 2015, ora 20,00. Iata de ce

Postat la: 25.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Informarea de vreme rea a fost prelungită de luni, 25 mai, ora 14.00, până marți, 26 mai, ora 20.00, informează B1 TV. Meteorologii spun că vor fi precipitații abundente în Maramureș, Crișana, Transilvania și mai multe zone din țară.

Mihai Timu, meteorologul serviciu ANM spune că "din această după amiază vor fi averse cu caracter torențial, vânt asociat cu vijelii, căderi de grindină în special în Maramureș, Crișana, Transilvania, în zona Capitalei, și local în nordul Moldovei, zonele de munte". În ceea ce privește un posibil cod galben, acesta nu este exlus, deși "fenomenele sunt pe intervale scurte de timp. E bine să urmărim mesajele imediate. Cu siguranță vor fi coduri galbene", spune Timu.
Temperaturile vor scădea de mâine, "miercuri și joi ajungem la temperaturi sub cele normal în mare parte a țării, vreme va fi răcoroasă". Prognoza pentru București arată că "luni, până la prânz, va fi vreme frumoasă, cu maxima de 28-29 de grade. După prânz, cu precădere seara și la orele nopții, sunt așteptate fenomene de instabilitate puternice - averse cu caracter torențial, căderi de grindină și vijelii".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE