Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Andreea Marin vorbeşte despre viaţa de cuplu: "Are şanse maxime dacă o faci cât mai des"

Postat la: 14.01.2018 - 18:09 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fosta soţie a lui Ştefan Bănică jr. le-a împărtăşit un sfat de înfrumuseţare naturală, prietenelor sale virtuale, aceasta a fost la salon şi a ales să-şi aplice o mască de faţa pe tot chipul.

Andreea Marin este apreciată de oameni pentru faptul că întotdeauna preferă să vorbească sincer despre aspecte ale vieţii, dar şi despre viaţa sa personală, mereu oferind sfaturi femeilor. "Mască hidratantă cu minerale, cu efect ideal pentru partenerul tău de viaţă: te reduce la tăcere! Cică viaţa de cuplu are şanse maxime dacă o faci cât mai des" a scris vedeta la descrierea fotografiei. Recent, aceasta a confirmat că are o nouă relaţie şi este pregătită să iubească din nou şi nu refuză ideea de căsătorie. "Altfel, 2017 a fost un an bun pentru mine, a fost bun că am divorţat. Eu cred în dragoste, pot să iubesc mai matur acum", a declarat Andreea Marin cu puţin timp în urmă la un post de televiziune.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE