Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Aplicația UBER va fi scoasă în afara legii

Postat la: 06.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputații au adoptat, miercuri o lege privind transportul public de persoane potrivit căreia aplicații de genul UBER, care devenise tot mai populară în rândul bucureștenilor, vor fi interzise.

După mai multe intervenții din partea reprezentanților companiilor de taxi, care se plângeau că își pierdeau clienții din cauza acestor aplicații, deputații au adoptat un proiect de lege în acest sens.
Potrivit noului proiect de lege este interzis transportul public de persoane contra cost cu un autoturism fără a deţine pentru acesta autorizaţie taxi valabilă. Cu alte cuvinte servicii de taximetrie ca cele oferite de aplicatia Uber care devinise din ce in ce mai populara in Bucuresti sunt scoase in afara legii de Parlament.

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege cu 298 voturi "pentru", două voturi "împotrivă" şi 16 abţineri.

Potrivit actului normativ, transportul în regim de taxi sau transportul în regim de închiriere se execută numai de către transportatori autorizaţi, care deţin autorizaţii taxi valabile, în cazul transportului în regim de taxi sau copii conforme valabile, în cazul transportului în regim de închiriere, eliberate în condiţiile prezentei legi, pentru fiecare autovehicul utilizat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE