Cauti un job?
Cauti un job?

BACALAUREAT 2013. Edu.ro rezultate VÂLCEA

Postat la: 06.07.2013 - 19:33 | Scris de: Viorica Ispas

0

Bacalaureat 2013 sesiunea iunie-iulie s-a terminat vineri, cu probă la alegere a profilului. Candidații din VÂLCEA așteaptă rezultatele la examenul de Bacalaureat, în funcție de aceasta vor știi dacă au reușit să promoveze examenul și mai apoi să se înscrie la facultate sau așteaptă sesiunea din august-septembrie.

Ministerul Educației a anunțat că va afișa rezultatele luni, 8 iulie, până la ora 12.00 la fiecare centru de examinare din VÂLCEA, urmând ca mai apoi să fie afișate pe site-ul www.edu.ro și pe IȘJ VÂLCEA.

După afișarea rezultatelor, candidații nemulțumiți de nota obținută, au la dispoziție patru ore pentru a depune contestație, iar rezultatele finale se vor afișa pe date de 12 iulie după soluționarea contestațiilor. ZIUAnews vă prezintă rezultatele vă ține la curent, în timp real, cu notele obținute la examen în județul VÂLCEA.

Examenul de Bacalaureat din 2013 a început în 10 iunie cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice la limba și literatura română. A urmat apoi în perioada 12-14 iunie proba orală la limba maternă și în săptămâna 17-21 iulie evaluarea competențelor digitale. În intervalul 25-28 iunie a avut loc de proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C). Pe data de 1 iulie au început probele scrise cu examenul la limba și literatura română, apoi cel la limba maternă, iar pe data de 3 iulie a avut loc examenul la proba obligatorie a profilului (istorie și matematică. În 5 iulie candidații au susținut ultimul examen, proba la alegere a profilului şi specializării.

Anul trecut, după prima sesiune a examenului de Bacalaureat 44% dintre cei care au susținut examenul de Bacalaureat au reușit să obțină media 6 să fie declarați promovați.

REZULTATELE din VÂLCEA vor fi afișate aici

 

 

 

PUTETI CITI SI...
DE ACELASI AUTOR...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

 • "Am negociat şi cu alte echipe din Liga 1 înainte de a prelua Rapidul!" Pe cine a mai vrut Valerii Moraru

  Noul patron al Rapidului, Valerii Moraru, a anunţat pentru ZIUAnews că a reuşit la începutul săptămânii să cumpere şi acţiunile deţinute de Adrian Zamfir, 20%, astfel că a ajuns la un total de 94,7 de procente. Restul acţiunilor rămân în posesia unor suporteri.

 • Ultima invenţie: pantoful cu care nu te rătăceşti

  Indienii lucrează la un produs unic în materie de încălţăminte. Costă doar 100 de euro şi îţi dau garanţia că nu te vei rătăci niciodată. Pantoful smart ar putea fi următorul lucru important când vine vorba de tehnologie portabilă.

 • Dan Șova despre cazul Nana: "Adevărata spălare de bani constă în achiziționarea terenurilor"

  Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a declarat luni, că există o serie de infracțiuni privind tranzacția de la Nana și asemănările dintre aceasta și o operațiune de albire de bani.

 • Suporterii recalcitranţi sunt înlocuiţi cu roboţi

  Sud-coreenii au rezolvat problema suporterilor scandalagii, înlocuindu-i cu roboţi. Fanfaboţii sunt noii susţinători care ocupă primele trei rânduri de scaune pe un stadion din Coreea de Sud.

 • MESSI n-a scăpat de acuzaţiile de evaziune fiscală nici după ce şi-a plătit datoriile către Fisc

  Chiar dacă în ultimul an a plătit 53 de milioane de euro către Fiscul Spaniol, Lionel Messi nu scapă de acuzele de evaziune fiscală. Un judecător catalan a respins cererea procuraturii de arhivare a acuzațiilor de fraudă fiscală contra lui Lionel Messi și a ordonat continuarea procesului, astfel încât fotbalistul Barcelonei și tatăl său vor fi judecați pentru trei infracțiuni de fraudă fiscală, susține presa de la Madrid și Barcelona, conform Digi Sport.

 • LIGA 1. CSMS IAŞI - VIITORUL 0-0, în etapa 1

  CSMS IAŞI şi VIITORUL au terminat la egalitate penultimul meci al primei etape a Ligii 1. Ambele echipe au trecut de mai multe ori pe lângă reuşita care le-ar fi adus trei puncte, dar în cele din urmă s-au mulţumit cu un egal. 

 • GELU OLTEANU, șeful "Doi și Un Sfert" a fost schimbat de Victor Ponta

  Premierul Victor Ponta a decis schimbarea din funcție a lui Gelu Olteanu, șeful Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI), instituţie cunoscută și sub numele de "Doi și un Sfert". Decizia a fost publicată luni după-amiaza în Monitorul Oficial.

 • Noul iPhone va scumpi telefoanele concurente

  Avântul luat de Apple în pregătirea pentru lansarea noii serii de telefoane iPhone 6 ar putea forţa creşteri de preţuri la produsele companiilor rivale şi chiar întârzia aprovizionarea stocurilor din magazine.

 • Copiii romi din Franța au acces limitat la educație

  Copiii multora dintre romii din Franța au acces limitat la învățământul primar, arată un studiu realizat de ONG-ul Centrul European al drepturilor romilor (ERRC). Studiul preluat de cotidianul francez Le Monde, a fost realizat cu participarea a 118 cetățeni UE de etnie romă.

 • Locuri de tabără ieftine pentru studenți

  Studenții cu venituri reduse, orfani, cu dizabilități sau de etnie romă, proveniți din mediul rural sau din casele de copii vor putea aplica pentru un loc de tabără la mare pus la dispoziție de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR). 

DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

  • Cine credeţi că are dreptate în disputa privind legea reducerii CAS?

  • VOTEAZA
  • Cine consideraţi că va ieşi în avantaj în urma fuziunii dintre PNL şi PDL?

  • VOTEAZA