Cauti un job?
Cauti un job?

BACALAUREAT 2013. Edu.ro rezultate VÂLCEA

Postat la: 06.07.2013 - 19:33 | Scris de: Viorica Ispas

0

Bacalaureat 2013 sesiunea iunie-iulie s-a terminat vineri, cu probă la alegere a profilului. Candidații din VÂLCEA așteaptă rezultatele la examenul de Bacalaureat, în funcție de aceasta vor știi dacă au reușit să promoveze examenul și mai apoi să se înscrie la facultate sau așteaptă sesiunea din august-septembrie.

Ministerul Educației a anunțat că va afișa rezultatele luni, 8 iulie, până la ora 12.00 la fiecare centru de examinare din VÂLCEA, urmând ca mai apoi să fie afișate pe site-ul www.edu.ro și pe IȘJ VÂLCEA.

După afișarea rezultatelor, candidații nemulțumiți de nota obținută, au la dispoziție patru ore pentru a depune contestație, iar rezultatele finale se vor afișa pe date de 12 iulie după soluționarea contestațiilor. ZIUAnews vă prezintă rezultatele vă ține la curent, în timp real, cu notele obținute la examen în județul VÂLCEA.

Examenul de Bacalaureat din 2013 a început în 10 iunie cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice la limba și literatura română. A urmat apoi în perioada 12-14 iunie proba orală la limba maternă și în săptămâna 17-21 iulie evaluarea competențelor digitale. În intervalul 25-28 iunie a avut loc de proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C). Pe data de 1 iulie au început probele scrise cu examenul la limba și literatura română, apoi cel la limba maternă, iar pe data de 3 iulie a avut loc examenul la proba obligatorie a profilului (istorie și matematică. În 5 iulie candidații au susținut ultimul examen, proba la alegere a profilului şi specializării.

Anul trecut, după prima sesiune a examenului de Bacalaureat 44% dintre cei care au susținut examenul de Bacalaureat au reușit să obțină media 6 să fie declarați promovați.

REZULTATELE din VÂLCEA vor fi afișate aici

 

 

 

PUTETI CITI SI...
DE ACELASI AUTOR...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

 • VICTOR PONTA: Unirea cu REPUBLICA MOLDOVA în cadrul UE e cel mai important obiectiv naţional

  Premierul VICTOR PONTA, candidatul PSD-UNPR-PC la Preşedinţie, a declarat vineri că unirea REPUBLICII MOLDOVA în cadrul Uniunii Europene "este de departe cel mai important obiectiv naţional", el notând, pe de altă parte, că "nu e normal să punem gaz pe foc" în relaţiile cu Federaţia Rusă.

 • Draghi: BCE e pregătită pentru noi măsuri

  Banca Central Europeană este pregătită să adopte noi măsuri prin care să contracareze scăderea prețurilor și să combată pericolul de deflație, chiar dacă economiile statelor din zona euro dau semne timide de redresare, a declarat preşedintele BCE, Mario Draghi.

 • CLAUDIU ROMAN, DJ la RADIO 21, găsit MORT în apartament

  CLAUDIU ROMAN, un DJ de la Radio 21 a fost găsit MORT în apartamentul său. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani s-ar fi SINUCIS după ce emisiunea sa a fost scoasă din lista de programe.

 • EUGEN TEODOROVICI: După ce BĂSESCU m-a făcut DANDY m-am uitat mai atent cum ies pe uşă

  Ministrul Fondurilor Europene, EUGEN TEODOROVICI, descris joi drept "dandy şi discotecar" de către preşedinteleTRAIA BĂSESCU, a glumit vineri spunând că în dimineaţa asta, când a plecat de acasă, a verificat mai atent cum iese pe uşă.

 • Şi TEODOR BACONSCHI îi cere lui BĂSESCU lămuriri pe tema OFIŢERULUI ACOPERIT

  Fostul ministru de Externe THEODOR BACONSCHI, care s-a numărat printre fondatorii PMP şi susţinătorii şefului statului, dar s-a îndepărtat ulterior de acesta după ascensiunea ELENEI UDREA, s-a alăturat vineri vocilor care îi cer preşedintelui TRAIAN BĂSESCU să lămurească afirmaţiile privind OFIŢERUL ACOPERIT.

 • EBOLA. Decizie fără precedent a Consiliului de Securitate al ONU

  Consiliul de Securitate al ONU - un organism care se pronunţă foarte rar asupra unor crize în domeniul sănătăţii publice - a adoptat, joi, o rezoluţie privind mobilizarea împotriva răspândirii Ebola în Africa de Vest, epidemie calificată drept "o ameninţare pentru menţinerea păcii şi securitatea internaţională". Aceasta este pentru prima dată când Consiliul califică astfel o urgenţă sanitară.

 • Nu iese fum fără foc! „BOLONI va fi selecţionerul UNGARIEI"!

  LADISLAU BOLONI, unul dintre numele care s-au aflat şi pe lista cu posibili înlocuitori ai lui Piţurcă, în cazul în care acesta ar fi semnat cu Al Ittihad, ar fi ajuns deja la un acord cu federaţia de la Budapesta pentru a prelua naţionala UNGARIEI.

 • REZULTATE FINALE REFERENDUM SCOȚIA: Scoțienii au respins INDEPENDENȚA

  REZULTATE FINALE REFERENDUM INDEPENDENȚĂ SCOȚIA:După numărarea voturilor din toate cele 32 de circumscripţii electorale, 55,3 la sută dintre cei care au mers la urne s-au pronunțat CONTRA INDEPENDENȚEI, în timp ce restul de 44,7 la sută au fost pentru separarea de Marea Britanie, relatează BBC.

 • GÂLCĂ a prins glas: „STEAUA mea pasează mai bine!"

  STEAUA a debutat în grupele EUROPA LEAGUE cu o victorie categorică, 6-0 cu danezii de la AALBORG, iar COSTEL GÂLCĂ a făcut o comparaţie între jocul echipei sale şi cel de anul trecut, când „roş-albaştrii" erau pregătiţi de LAURENŢIU REGHECAMPF.

 • Vanzatorul de „naluci"!

  Dupa vestile tot mai agresive ar rezulta ca totul este „platit", in tara asta, de catre rusi! Nu ma refer la partea materiala pentru ca sunt zgarciti, notorii aparand falimentele din obiectivele privatizate cu actori din est. Restul este interesant, mai ales ca a intrat in gura publica suspiciunea de manipulare in probleme de... Pungesti, iar lista este deschisa. Deci concluzia trasa la cald ar fi ca la originea tuturor „minunilor" din Romania ar sta inamicul de peste gard!

DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

  • Credeți că Traian Băsescu sprijină voalat victoria electorală a lui Victor Ponta la prezidențiale?

  • VOTEAZA
  • V-ați prezenta la vot dacă unicii candidați la prezidențiale ar fi Elena Udrea și Monica Macovei?

  • VOTEAZA