Bacalaureat 2013. Subiecte proba de competențe lingvistice - limba engleză

Postat la: 22.06.2013 - 22:23 | Scris de: Anamaria Cadiș

0

Proba prba de evaluare a competenţelor într-o limbă de circulaţie internaţională - limba engleză, de la examenul de Bacalaureat 2013 va fi împărțită în trei părți. ZIUAnews publică subiectele pentru limba engleză, la toate cele trei probe pe care absolvenții le vor susține în cadrul examenului de competențe lingvistice.

În cadrul examenului de Bacalaureat, la proba de competențe lingvistice, limba engleză, absolvenții vor susține un examen în care vor interpreta un fragment audio, apoi vor susține proba scrisă, de două ore, și urmează proba orală în care vor răspunde unor întrebări.

Probele orale de competenţă lingvistică într-o limbă de circulaţie internaţională ale Bacalaureatului 2013, vor avea loc în perioada 25-28 iunie în liceele în care învaţă elevii. În cele patru zile, absolvenţii care s-au înscris la examen în 2013 vor susţine proba obligatorie pentru filierele şi profilurile. În cadrul Bacalaureatului 2013, proba de competenţe lingvistice este una obligatorie.

Proba de competențe lingvistice la limba engleză va fi notată cu calificative de la A1 până la B2, în funcţie de rezultatul obţinut. Astfel, A1 ia cine obţine între 11 şi 30 de puncte, A2 pentru cei care acumulează 31-60 de puncte, B1 primesc elevii care obţin între 61 şi 80 de puncte, iar calificativul maxim, B2 îl primesc cei mai buni absolvenţi, cei care obţin peste 81 de puncte.

Proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională - proba C - din cadrul Bacalaureatului va începe luni şi se va desfăşura până vineri.

 

Vezi subiectele și baremele de notare de la Bacalaureat 2013, proba de competențe lingvistice:

Subiecte limba engleză test audio

Barem limba engleză test audio

Subiecte limba engleză bilet oral

Barem limba engleză bilet oral

Subiecte limba engleză scris

Barem limba engleză scris

PUTETI CITI SI...
DE ACELASI AUTOR...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

 • Nebunie pe Facebook: "I want to say Thanks" a ajuns viral peste noapte

  O noua jucarie a isterizat incepand de ieri de dimineata facebook-ul romanesc si pe cel international. Peste noapte, userii de FB au gasit pe pagina propie un nou indemn de la realizatorii Facebook: Make a movie to a friend, say Thanks. Cu alte cuvinte, poti sa faci un mic filmulet autogenerat catre un prieten apropiat din reteaua de socializare caruia sa-i multumesti in acest fel pentru ca iti este prieten.

 • Invataturile lui S.O. Vântu catre mass-media: Unde, cum si cand s-au pierdut alegerile

  Inainte de alegeri, mi-am permis o analiza subiectiva asupra celor doi candidati si o schita aproximativa a contextului international in care acestea au loc. Astazi, dupa ce alegerile s-au terminat si dupa ce am zapat pe toate posturile TV timp de mai multe zile, mi-am dat seama ca presa clasica nu mai are puterea sa numeasca sau sa demoleze un om politic.

 • Bica si Iacobov - secenariu la indigo

  Sunt zece ani de cand au fost blocate conturile lui Corneliu Iacobov si s-a pus sechestru pe intreaga sa avere. Sunt doar cateva luni de cand acesta a primit o neinceperea urmaririi penale. Acest dosar a lui Iacobov a fost clasat. In schimb, pentru un alt dosar, el executa ani grei de inchisoare, la Jilava. Ambele cauze au fost instrumentate de Alina Bica.

 • Ponta la Abu Dhabi: Premierul vrea sa infiinteze o echipa de F1 cu Ioan Bazac - Forza Rossa

  Portalul francez Le Blog Auto scrie despre o presupusa legatura intre premierul Victor Ponta si grupul Forza Rossa, care dorea sa infiinteze prima echipa romaneasca din Formula 1. "Unul dintre sustinatorii principali ai proiectului era Victor Ponta. Duminica seara, premierul a fost invins de Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, fapt ce a spulberat ultimele sperante de a vedea Forza Rossa pe grila de start", scrie sursa citata.

 • Nemtii dau lovitura: Aparatul care face din apa benzina si motorina

  Compania germana Sunfire GhbH, din orasul Dresda, sustine ca a gasit solutia pentru a transforma apa si dioxidul de carbon in combustibil pentru masini si chiar in kerosen, scrie Engadget. Totul este posibil datorita unui proces chimic denumit Fischer-Tropsch si unor celule de electroliza.

 • O sa mai fie cutremur? Seismul de sambata seara a avut peste 10 replici. Ce spune Marmureanu

  Directorul stiintific al INFP, Mircea Radulian, a declarat ca replicile cutremurului de sambata seara de 5,7 grade pe Richter ar putea dura mai multe zile, dar ca magnitudinea lor va fi de maxim 3-4 grade. De asemenea, acesta a precizat ca in zonele Galati si Focsani, aflate in apropierea epicentrului, seismul s-a resimtit la o magnitudine de peste 6 grade deoarece a fost un cutremur de suprafata.

 • Ion Tiriac se retrage din sport si din tot ce inseamna sportul. Uite pe cine lasa in loc

  Ion Tiriac a anuntat ca se retrage din sport deoarece nu mai are timpul necesar pentru a se dedica in totalitate. Omul de afaceri Ion Tiriac a luat o decizie surprinzatoare la doar cateva zile dupa ce a devenit Doctor Honoris Causa al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport.

 • Petrecere la locuința soților Iohannis din Sibiu

  Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a organizat o petrecere restrânsă în locuința sa de la Sibiu pentru a sărbători victoria la alegerile prezidențiale. Aproximativ zece perechi de prieteni apropiaţi ai soţilor Carmen şi Klaus Iohannis au ajuns, sâmbătă seară, la locuinţa acestora d ...

 • Ioan Niculae a platit 40.000 de dolari pentru a impusca un elefant si alti 50.000 pentru a-l impaia/VIDEO

  Ioan Niculae, cel mai bogat român, a plătit 40.000 de dolari pentru a vâna un elefant, după care alţi 50.000 de dolari pentru a-l împăia şi transfera în Europa din Africa de Sud, relatează cotidianul sud-african Sunday Times, în ediţia electronică. Niculae a împuşcat elefantul în februarie în Hoedsp ...

 • Legislatie: Ce este "Autoritatea parinteasca"

  Sintagma este preluata din codurile francez si cel al provinciei canadiene Quebec, in scopul constituirii cadrului general legislativ cu privire la drepturile si indatoririle parintesti privind persoana si bunurile minorului, exercitarea autoritatii parintesti si decaderea din exercitiul drepturilor parintesti. Potrivit art. 483. - (1):

DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

  • Va demisiona Victor Ponta din PSD?

  • VOTEAZA