Cauti un job?
Cauti un job?

Bacalaureat 2013. Subiecte proba de competențe lingvistice - limba engleză

Postat la: 22.06.2013 - 22:23 | Scris de: Anamaria Cadiș

0

Proba prba de evaluare a competenţelor într-o limbă de circulaţie internaţională - limba engleză, de la examenul de Bacalaureat 2013 va fi împărțită în trei părți. ZIUAnews publică subiectele pentru limba engleză, la toate cele trei probe pe care absolvenții le vor susține în cadrul examenului de competențe lingvistice.

În cadrul examenului de Bacalaureat, la proba de competențe lingvistice, limba engleză, absolvenții vor susține un examen în care vor interpreta un fragment audio, apoi vor susține proba scrisă, de două ore, și urmează proba orală în care vor răspunde unor întrebări.

Probele orale de competenţă lingvistică într-o limbă de circulaţie internaţională ale Bacalaureatului 2013, vor avea loc în perioada 25-28 iunie în liceele în care învaţă elevii. În cele patru zile, absolvenţii care s-au înscris la examen în 2013 vor susţine proba obligatorie pentru filierele şi profilurile. În cadrul Bacalaureatului 2013, proba de competenţe lingvistice este una obligatorie.

Proba de competențe lingvistice la limba engleză va fi notată cu calificative de la A1 până la B2, în funcţie de rezultatul obţinut. Astfel, A1 ia cine obţine între 11 şi 30 de puncte, A2 pentru cei care acumulează 31-60 de puncte, B1 primesc elevii care obţin între 61 şi 80 de puncte, iar calificativul maxim, B2 îl primesc cei mai buni absolvenţi, cei care obţin peste 81 de puncte.

Proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională - proba C - din cadrul Bacalaureatului va începe luni şi se va desfăşura până vineri.

 

Vezi subiectele și baremele de notare de la Bacalaureat 2013, proba de competențe lingvistice:

Subiecte limba engleză test audio

Barem limba engleză test audio

Subiecte limba engleză bilet oral

Barem limba engleză bilet oral

Subiecte limba engleză scris

Barem limba engleză scris

PUTETI CITI SI...
DE ACELASI AUTOR...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

 • LIGA 1. ASA TÂRGU MUREŞ - "U" CLUJ 0-0 în prima etapă

  ASA TÂRGU MUREŞ şi UNIVERSITATEA CLUJ au fost protagonistele primului egal alb din această ediţie a LIGII 1. Gazdele, echipă nou promovată în prima ligă, s-au bazat pe mai mulţi jucători cu mare experienţă în primul eşalon, ca STĂNCIOIU, SĂLĂGEANU, N'DOYE, GOGA şi IANIS ZICU.

 • Banii lui Putin la Shanghai, via Havana, Managua, Buenos Aires și Rio

  Un turneu-fulger al președintelui Rusiei, cu popasuri politice majore în Cuba, Nicaragua, Argentina și Brazilia - „ca o rază de lumină", cum avea să-l califice președintele nicaraguan, marxist-sandinistul Daniel Ortega - a fost suficient să coaguleze un nou front internațional al opozanților hegemoniei globale americane. Fie că a îmbărbătat liderii stângii antiamericane de la granița caraibeană a SUA, fie că a bătut palma cu liderii marilor națiuni emergente ale planetei - țările BRICS plus Argentina - Putin nu a făcut decât să se reetaleze lumii în „splendoarea" sa de lider acceptat și autoritar al acelei jumătăți a lumii pentru care interferențele cu interesele politico-economice ale Statelor Unite și ale „vasalilor" occidentali ai acestora reprezintă o povară și un motiv de nealiniere și dezalienare.

 • ANDREEA PAUL (Vass) şi-a scos fiica la o pizza

  Între două atacuri la adresa Guvernului, Andreea Paul (fostă Vass) are şi preocupări domestice, ca orice altă femeie neimplicată până peste urechi în politică. Zilele trecute, bunăoară, fotoreporterii ZIUAnews au surprins-o luând masa de prânz împreună cu fiica sa, Sandra, la un restaurant de fiţe din nordul Capitalei. La plecare, fostul consilier pe probleme economice al ex-premierului Emil Boc a prevăzut că, în câteva ore, urmează cina şi s-a asigurat că are ceva de pus pe masă, luând o pizza şi la pachet.

 • ACCIDENT pe DN1: Patru persoane au fost RĂNITE

  Patru persoane au fost rănite după un ACCIDENT produs sâmbătă pe DN1, pe raza județului Sibiu. Printre victime se numără și o fetiță de 11 ani.

 • Un român A MURIT într-un ACCIDENT produs în Ungaria. Alți patru au fost răniți

  Un român A MURIT și alți patru au fost răniți după un accident produs sâmbătă pe Autostrada M3 din Ungaria.

 • WESLEY se întoarce în ROMÂNIA! Va semna mâine cu o echipă surpriză din LIGA 1

  Brazilianul, considerat unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în ROMÂNIA, a jucat mai mulţi ani pentru FC VASLUI, iar mâine este aşteptat să semneze pentru CSMS IAŞI.

 • EPECUEN, stațiunea din Argentina care a stat 30 de ani sub ape, începe să iasă la suprafață

  Un oraș fantomă - asemenea orașului Pompei care a fost înecat în cenușă și lavă -, care a petrecut peste 30 de ani sub apă, revine la suprafață în zona fermelor argentiniene situate la 600 de kilometri sud-vest de Buenos Aires. Epecuen a fost odată o stațiune plină de viață pe malul unui mic lac, unde 1.500 de persoane deserveau 20.000 de turiști pe sezon. În timpul epocii de aur a Argentinei, aceleași trenuri care duceau cereale în afara orașului aduceau vizitatorii din capitală pentru a se relaxa în băile de apă sărată și spa-urile din Epecuen. Tot în acea perioadă, exista și un sat vecin cu stațiunea, care s-a scufundat prin anii 1920.

 • ACCIDENT în GIURGIU. Un om A MURIT după ce un microbuz s-a răsturnat pe DN5

  Un microbuz înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau șapte persoane, s-a RĂSTURNAT sâmbătă după-amiază pe DN 5 Giurgiu- București, între localitățile giurgiuvene Uzunu și Daia. Un pasager și-a pierdut viața.

 • ȘOVA: Cea mai importantă decizie a Congresului PNL - PDL: BĂSESCU prim-ministru după 2014

  Purtătorul de cuvânt al PSD, DAN ȘOVA, a afirmat într-un mesaj postat pe Facebook că cea mai importantă decizie de la Congresul Comun PNL-PDL de sâmbătă a fost stabilirea unui proiect pentru TRAIAN BĂSESCU, după 21 decembrie 2014.

 • FORMULA 1. ROSBERG pleacă din pole position în UNGARIA. Lui HAMILTON i-a luat foc monopostul în calificări! (VIDEO)

  La scurt timp după ce a pornit în calificări, monopostul său a luat foc, MERCEDES anunţând că de vină ar fi o scurgere de combustibil. Cert este că şi la HUNGARORIN, HAMILTON va fi nevoit să plece din coada plutonului, la fel cum s-a întâmplat în GERMANIA.

DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

  • Cine credeţi că are dreptate în disputa privind legea reducerii CAS?

  • VOTEAZA
  • Cine consideraţi că va ieşi în avantaj în urma fuziunii dintre PNL şi PDL?

  • VOTEAZA