Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Biserica nu mai poate folosi numele lui Arsenie Boca

Postat la: 22.06.2018 - 10:05 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scandalul pe numele părintelui Arsenie Boca s-a mutat la Tribunalul Bucureşti. Episcopia Devei şi Hunedoarei cere judecătorilor permisiunea de a comercializa icoanele, cruciuliţele şi alte obiecte de cult cu chipul părintelui și cu numele acestuia.

Instanța a decis ca Biserica nu poate folosi numele părintelui Arsenie Boca. Solicitarea a fost respinsă. Reprezentanţii Bisericii au cerut să folosească în continuare de marca înregistrată. Pe de altă parte, bărbatul care a obţinut drepturile de propietate intelectuală asupra mărcii "Arsenie Boca" nu a fost de acord cu cererea reprezentanţilor episcopiei şi a solicitat magistraților ca acest proces să fie judecat la o curte europeană. El şi-a motivat refuzul spunând că va accepta ca Biserica să folosească în continuare acestă marcă doar dacă instituția va plăti taxe către autoritățile locale, pe toate obiectele de cult vândute cu numele lui Arsenie Boca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE