Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Blestemul yoghinilor MISA. Magistrații care l-au judecat pe Bivolaru au avut doar necazuri: unul a murit și altul s-a îmbolnăvit

Postat la: 14.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi dintre magistrații care au judecat dosarele lui Gregorian Bivolaru, liderul MISA, au avut parte de necazuri foarte mari de când au început procesele. Unul dintre magistrați și-a pierdut viața într-un accident rutier, iar un altul s-a îmbolnăvit și nu mai poate munci o perioadă. 

Primul a fost judecătorul Gheorghe Ciulacu, de la Tribunalul Sibiu, a decedat dupa ce maşina in care se afla a intrat cu viteza pe contrasens si s-a izbit frontal de un autocar care circula regulamentar.

Al doilea este un magistrat de la Cluj. Judecătoarea Ariana-Lacramioara Ilieș se afla in concediu medical, a fost internata in spital si are probleme mari de deplasare, iar potrivit unor surse judiciare suferă de o boala a articulaţiilor. In aceste condiţii, nu mai poate veni la birou pentru a studia dosarul si a motiva temeinic hotărârea de achitare a lui Bivolaru si a celorlalţi membri MISA judecaţi alături de el. Acest lucru ii pune in imposibilitate pe procurori sa formuleze recursul, obligatoriu in toate soluţiile de achitare a învăţaţilor, scrie cancan.ro.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE