Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x










Bogdan Mândrescu a evacut Taromul din Aeroportul Otopeni

Postat la: 28.12.2017 - 09:15 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Controversatul Bogdan Mandrescu, fost sef de cabinet al ex- ministrului Transporturilor Razvan Cuc, impus de catre acesta in fruntea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), a facut recent o miscare surprinzatoare cu implicatii incredibile.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Bogdan Mandrescu a evacuat Tarom din spatiul ocupat de companie peste 20 de ani in cladirea centrala a Aeroportului Henri Coanda. Mai concret, Tarom avea inchiariat de la CNAB circa 800 mp, spatiu unde isi desfasurau activitatea cateva departamente cheie ale transportatorului aerian, cum ar fi Directia Comerciala si cea de Marketing. Pentru acest spatiu Tarom platea o chirie lunara de circa 8 USD/mp, dar, in urma cu ceva timp, Bogdan Mandrescu a decis marirea de 8 ori a chiriei, adica undeva in jur de 64-65 USD/mp, suma pe care conducerea Tarom nu o poate suporta.

Ca atare, Tarom a trebuit sa evacueze spatiul si sa-si restranga activitatea in birourile aflate in zona laterala a Aeroportului Henri Coanda, spatiul fiind insuficient pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii companiei. Surprinzator este faptul ca actualul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, stie de miscarea lui Bogdan Mandrescu, dar n-a luat nicio masura. De ce oare? Enigma acestei mutari a lui Mandrescu se va dezlega atunci cand vom vedea cine va ocupa spstiul din care a fost evacuata compania Tarom.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE