Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bombă într-un autocar românesc. Anchetatorii suspectează că ar putea fi mâna ISIS

Postat la: 19.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O bombă artizanală legată la o canistră de benzină a fost descoperită luni într-un autocar românesc care efectua o cursă de la Praga până la Varna. Din fericire, dispozitivul a fost dezamorsat, dar autoritățile care anchetează cazul suspectează că ar putea fi vorba de o tentativă de atentat a grupării jihadiste ISIS.

Şoferii autocarului, care urma să treacă şi prin România, au descoperit o bombă artizanală în compartimentul de bagaje.Maşina plecase cu toate locurile ocupate de la Praga şi urma să ajungă la Varna.

Dispozitivul exploziv a fost descoperit din întâmplare, în timpul unei opriri în Ungaria după ce șoferii au simţit un miros puternic de carburant şi au verificat autocarul. Bomba era ascunsă într-o geantă şi era legată la o canistră cu benzină. Pirotehniştii au dezamorsat explozibilul iar poliţiştii încearcă să afle cine îl pusese în autocar.

Incidentul este investigat de autorităţile din Cehia, Slovacia, Ungaria şi România, iar anchetatorii nu exclus să fie vorba de mâna ISIS la mijloc.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE